Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΦΩΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΑ
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ
 ΣΤΙΣ 8.00 π.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΜΕΤ/ΣΗΣ ( ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ )
ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΗΣ  3 / 12 / 2010
ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Αγαπητοί Τρίτεκνοι Γονείς

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγεται ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να κάνει περικοπές στις κοινωνικές παροχές, εντάσσοντας σε αυτές και το επίδομα των τριτέκνων οικογενειών, θεσπίζοντας οικονομικά κριτήρια ή ακόμα και την οριστική περικοπή του επιδόματος.
Θεωρούμε την παραπάνω σκέψη, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις απ’ ό,τι φαίνεται θα γίνει πράξη, παράνομη και διαμαρτυρόμενοι την καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και παντελώς άδικη.
Για την ιστορία να σας αναφέρουμε ότι, ενώ το 1997 είχαν θεσπιστεί οικονομικά κριτήρια για την καταβολή του επιδόματος, πολλές οικογένειες προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας που τους δικαίωσε το 2002 με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί η κυβέρνηση να άρει τα οικονομικά κριτήρια και να επαναχορηγήσει το επίδομα σε όλες τις τρίτεκνες μητέρες.
Σήμερα, λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη μας το μέγεθος της φοροδιαφυγής και του παραεμπορίου που συνεχίζονται από τα μεγάλα κεφάλαια, κάνοντας τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους να φαίνονται «οι πλουσιότεροι» και καθημερινά μειώνουν το οικονομικό αλλά και το βιοτικό μας επίπεδο, ας συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, ώστε με μία φωνή, να δώσουμε να καταλάβουν, σε αυτούς που προσπαθούν να μας φτάσουν στα όρια της αθλιότητας, ότι θα μας βρουν  απέναντί τους.
Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΟΠΟΤΤΕ  ( Ομοσπονδία Συλλόγων Τριτέκνων ) η οποία θα γίνει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου ώρα 9.00 π.μ στην Αθήνα, Καραγιώργη Σερβίας 10, μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα  γίνει επίσκεψη στο υπουργείο, όπου θα επιδοθεί σχετικό ψήφισμα.
Από το Δ.Σ.