Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΜΟΝΟ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε πως φέτος ο Σύλλογος μας αν και συμμετείχε για πρώτη φορά, ως νεοσύστατος, στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων από την Ε.Ε. κατάφερε να εντάξει σ' αυτό περισσότερες από τις μισές οικογένειες - μέλη του.
Οι παρεχόμενες ποσότητες τροφίμων θα αρχίσουν να διατίθενται από τον Οκτώβρη.


Επίσης με τη δική σας βοήθεια βοηθήσαμε και εμείς άλλες 13 οικογένειες ιδιαίτερα χαμηλού εισοδήματος προσφέροντας τρόφιμα και ρούχα που εσείς μας προσφέρατε.

 Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε   ιδιαίτερα την κ.    Αθανασία Σύρμα    από   τους  μύλους  Δάρβη  Αυλώνας για την ευγενική  της προσφορά σε 6 σακιά αλεύρι των 10 κιλών έκαστο              
                                                                                                                      

Την διοίκηση των Super Market ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ και ΑΒ  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  που παραμένοντας πιστοί στην κοινωνική πολιτική των εταιρειών τους προσέφεραν δωροεπιταγές αξίας 300 ευρώ συνολικά.
                   
Επίσης το προσωπικό των Super Market ΑΒ  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  της περιοχής μας επί των οδών Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  και  ΠΕΥΚΩΝ το οποίο μέσα σ’ αυτή την οικονομική κρίση συγκέντρωσε από το υστέρημα του ικανή ποσότητα τροφίμων και τα προσέφερε σε άπορες οικογένειες του Συλλόγου μας.
Για την συγκεκριμένη πράξη αξίζουν συγχαρητήρια στους προϊστάμενους των υποκαταστημάτων του συγκεκριμένου  super market κ. κ. Μυλωνά και Γιαννακό αντίστοιχα, καθώς και σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό.

Επίσης όλους εσάς για την πολύτιμη προσφορά σας σε ρουχισμό.
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους εσάς που μας κάνετε να νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι σ’ αυτό τον αγώνα, πως έχουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να στηριχτούμε και είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ