Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Αρκετοί τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί πήραν αποσπάσεις στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση, μετά και την παρέμβαση της ΟΠΟΤΤΕ


Αρκετοί τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί πήραν μπήκαν στις '' Συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. στις Περιφερειακές  Δ/νσεις Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης και  στις  Δ/νσεις  Β΄/θμιας Εκπ/σης για το σχολικό έτος   2012-2013 ''.
H  ΟΠΟΤΤΕ αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί  στις 8 Αυγούστου είχε κάνει επίσκεψη στον Διευθυντή του Υπουργού, κ. Μιχαλολιάκο και του είχε θέσει το θέμα. Βέβαια υπήρξαν και περιπτώσεις που δεν ικανοποιήθηκαν και για το λόγο αυτό η ΟΠΟΤΤΕ παρακολουθεί συνεχώς το θέμα αυτό.

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΤΕΛ

Κάποιοι που παρακολουθούν το blog μας έστειλαν και άλλες εκπτώσεις στα ΚΤΕΛ:
 ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, με 50%, ΚΤΕΛ ΝΑΞΟΥ, με  25%.
Στείλτε μας με mail, στο opotte@gmail.com, όποια έκπτωση γνωρίζετε με την αντίστοιχη τεκμηρίωση.
Όλα αυτά θα περιληφθούν στο νέο περιοδικό της ΟΠΟΤΤΕ που ετοιμάζεται.

ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ ΕΔΩΣΕ 50% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

Το ΚΤΕΛ Αχαϊας προχώρησε σε έκπτωση 50% στους τρίτεκνους με την επίδειξη της κάρτας τους.
Συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ΚΤΕΛ που παρέχουν έκπτωση.

Την επανεξέταση των προϋποθέσεων πρόσβασης των τριτέκνων και των τέκνων αυτών στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας , στο πλαίσιο της προστασίας της οικογένειας και της ενιαίας μεταχείρισης των εν λόγω υποψηφίων, ανακοίνωσε εγγράφως στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νικ. Δένδιας, ύστερα από ερώτηση της πρώην υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου.
Υπενθυμίζουμε τη συνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ για το θέμα αυτό στο υπουργείο, και πως η ΟΠΟΤΤΕ έχει καταθέσει ένσταση για την προκήρυξη, προκειμένου να μην ισχύσει ηλικιακό όριο.
 
ΤΟ Δ.Σ.