Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


 Προσφορά προς τον σύλλογό μας.



Μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Μεταμόρφωσης,

η εταιρία μας «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ για όλους» εκδίδει μία συνδρομητική  κάρτα, η οποία παρέχει στα εγγεγραμμένα μέλη της πακέτα με παροχές σε θέματα προνοσοκομειακής υγείας, μέσω ενός μεγάλου δικτύου χιλίων διακοσίων είκοσι οκτώ (1228) ιατρών όλων των ειδικοτήτων και εξήντα επτά (67) διαγνωστικών κέντρων και κλινικών σε όλη την Ελλάδα, για την ακρίβεια σε εβδομήντα μία (71) πόλεις, που είναι συμβεβλημένοι μαζί μας. Επίσης διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο που είναι διαθέσιμο για τα μέλη μας 24 ώρες, 365 ημέρες τον χρόνο στο οποίο καλώντας εκεί ΔΩΡΕΑΝ, μπορεί το μέλος μας να βρει τον πλησιέστερο ιατρό, εξεταστικό κέντρο ή κλινική.
Στο site μας : www.poiotita-zois4all.gr μπορείτε να δείτε τις παροχές που υπάρχουν αναλυτικά, καθώς είναι πάρα πολλές, αλλά και να δείτε συγκεκριμένα τις δωρεάν παροχές που έχουμε εξασφαλίσει οι οποίες όμως ανανεώνονται σχεδόν καθημερινά καθώς μεγαλώνει συνεχώς το δίκτυο των συνεργατών μας αλλά και τις πόλεις που έως σήμερα έχουμε παρουσία.
Για να αποκτήσει πρόσβαση κάποιος στις παροχές της κάρτας αλλά και αυτό που μας ενδιαφέρει σαν εταιρία, να αποκτήσει ποιότητα στη ζωή του και ειδικά στο τομέα της υγείας του, χρειάζεται να επιλέξει ανάμεσα από τα προγράμματα που δημιουργήσαμε και να ξεκινήσει ένα ετήσιο συμβόλαιο με την εταιρία μας από την οποία θα του δοθεί μία προσωπική κάρτα που θα περιέχει τα προσωπικά στοιχεία του και τον μοναδικό αριθμό συμβολαίου του.
Τα προγράμματα χωρίζονται σε:
1) Ατομικό πρόγραμμα, το οποίο αφορά μόνο το άτομο που γίνεται στο όνομα του το συμβόλαιο, κοστίζει 69 ευρώ + ΦΠΑ = 84,87 ετησίως,
2) Οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο αφορά το άτομο που κάνει το συμβόλαιο στο όνομα του αλλά και άλλα 3 μέλη της οικογένειάς του, κοστίζει 110 ευρώ + ΦΠΑ = 135,30 ετησίως.

3) Ατομικό πρόγραμμα για συλλόγους, φοιτητές και σώματα ασφαλείας, κοστίζει 50 ευρώ + ΦΠΑ = 61,5 ετησίως.
  
Αυτό που θέλουμε λοιπόν σαν εταιρία είναι να εξασφαλίζουμε τη ποιότητα στην υγεία και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, είτε δωρεάν (32 έως σήμερα παροχές), είτε με εκπτώσεις που φθάνουν και το 80%.
Το κόστος των προγραμμάτων είναι το οικονομικότερο της αγοράς και οι προσφερόμενες υπηρεσίες από τις πιο ποιοτικές.
Α) Τα διαγνωστικά κέντρα των Αθηνών είναι όλα τα κέντρα της EUROMEDIKA και οι Κλινικές της (Αμπελόκηποι, Αγία Παρασκευή, Ελληνικό, Κηφισιά, Σύνταγμα, Περιστέρι, Πειραιά, Γαλάτσι, Πικέρμι, Ελευσίνα, Παλαιό Φάληρο, Ιωνία, Μέγαρα).
Β) Οι συμβεβλημένοι ιατροί βρίσκονται σε όλες της περιοχές της Αθήνας, είναι όλων των ειδικοτήτων και είναι 661 στον αριθμό.
Γ) Όλες οι εξετάσεις και οι έλεγχοι μπορούν να γίνουν στους ανωτέρω και προς στιγμήν οι περισσότερες δωρεάν παροχές είναι απο ιατρούς της Θεσσαλονίκης επειδή και η έδρα μας είναι εδώ.
Δ) Κάθε συνδρομητής είτε σε ατομικό είτε σε οικογενειακό συμβόλαιο είτε σε σύλλογο έχει ατομική κάρτα μέλους και οι παροχές αφορούν τον καθένα ατομικά.


Για κάθε διευκρίνιση μη διστάσετε να καλέσετε στο 6955 434100 και στο 2315 312130.

Με φιλικούς χαιρετισμούς


Κωνσταντίνος Φεζούδης
Instructor Manager

............................................................................................................

Το  Δ.Σ. του Συλλόγου μας δημοσιεύει την ανωτέρω επιστολή όπως την έλαβε προς ενημέρωση των μελών του.
Όποιος ενδιαφέρεται ας ελέγξει και ας αποφασίσει σχετικά.

ΤΟ Δ.Σ.