Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2016

Μετεγγραφές Φοιτητών 2016-17: Ξεκίνησε υποβολή αιτήσεων


Υπάρχουν εξελίξεις στις μετεγγραφές φοιτητών καθώς το Υπουργείο  Παιδείας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει πως οι πρωτοετείς φοιτητές ύστερα από την ηλεκτρονική εγγραφή που έκαναν, μπορούν να προχωρήσουν στην υποβολή αίτησης μετεγγραφής για το φετινό ακαδημαϊκό έτος. 
Οι πρωτοετείς φοιτητές, μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους, εφόσον επιθυμούν την υποβολή αίτησης μετεγγραφής κατά το ακαδ. έτος 2016-2017, καλούνται να προσέλθουν στις Γραμματείες των Σχολών ή Τμημάτων, και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, να παραλάβουν κατά προτεραιότητα κωδικούς πρόσβασης στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες, που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης μετεγγραφής.
Για εξαιρετικούς λόγους, που καθιστούν αδύνατη την αυτοπρόσωπη παρουσία, ο φοιτητής αποστέλλει αίτηση στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος με θεώρηση ως προς τη γνησιότητα της υπογραφής του από τα ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή και αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς του, για την κατά προτεραιότητα χορήγηση κωδικών πρόσβασης, λόγω συμμετοχής στη διαδικασία των μετεγγραφών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.