Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 ΓΙΑ ΤΟ 2013

Από φέτος αλλάζει όλη η διαδικασία των αιτήσεων από τους δικαιούχους τροφίμων και ίσως μειωθούν τα εισοδηματικά κριτήρια, παρόλο που η ΟΠΟΤΤΕ είχε καταθέσει πρόταση να μη μειωθούν (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ).
Οι αιτήσεις στους συλλόγους θα γίνονται μέσα από Ηλεκτρονική Φόρμα με το εισόδημα του τρέχοντος έτους, χωρίς πολλά στοιχεία, αλλά με απαραίτητο το ΑΦΜ. Ο λόγος είναι, πως τα στοιχεία θα αποστέλλονται στο υπουργείο Οικονομικών (taxis) και εκεί θα κρίνεται άμεσα ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Με τον τρόπο αυτό θα αποφεύγονται οι διαφορετικές προσεγγίσεις –υπολογισμοί που γινόταν μέσα από τη φορολογική δήλωση, δεν θα υπάρχει καθυστέρηση στους ελέγχους και δεν θα χρειάζονται πολλοί υπάλληλοι που ασχολούνται με το θέμα.
ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ 2013.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Γιατί για μας μετράει και ο χρόνος σας αλλά και ...............η βενζίνη στοιχίζει πολύ.

ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
( περί τις αρχές Μαρτίου ).

Είμαστε μικρός Σύλλογος και δεν θέλουμε να γίνουμε μεγάλος τάζοντας σας  προνόμια μόνο και μόνο για να σας πάρουμε την συνδρομή(όπως φαίνεται πως κάνουν άλλοι ). 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
( Όλα τα μέλη μας το γνωρίζουν αυτό )

Τα εισοδηματικά κριτήρια δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη.
Τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ ( όπου ανήκει και ο δικός μας Σύλλογος )μετέφεραν στους αρμόδιους φορείς την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία, όπου πολλοί ζητούν τρόφιμα και δεν είναι σωστό να μειωθούν τα κριτήρια και ζήτησαν να ληφθεί αυτό σοβαρά υπ’ όψη. Μάλιστα αυτό που θεωρείται ως λύση από την Ομοσπονδία είναι η έξτρα χρηματοδότηση στο πρόγραμμα από το κράτος, αφού στις δύσκολες στιγμές πρέπει να δώσει τη στήριξή του. 
ΤΟ  Δ.Σ.