Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Συνέλευση του Συλλόγου μας χθες Κυριακή 2/2/2014 στο Πνευματικό Κέντρο της Μεταμόρφωσης το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από μέλη του Συλλόγου.
Αρχικά έγινε αναφορά στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας και τα προβλήματα των Τριτέκνων καθώς και ενημέρωση για ότι έχει επιτύχει η Ομοσπονδίας μας τους τελευταίους μήνες από την Πρόεδρο του Συλλόγου και Αντιπρόεδρο Γ' της Ομοσπονδίας Μαριάνθη Τζαβέλλα. Απαντήθηκαν ερωτήσεις και ακολούθησε η τροποποίηση του καταστατικού όπου προστέθηκαν άρθρα προς όφελος των μελών σε ότι αφορά υλοποίηση προγραμμάτων της Ε.Ε. κ.ά.
Η διαδικασία συνεχίστηκε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. εν όψει εκλογών λόγω αδυναμίας λειτουργίας του Δ.Σ. ( ελλείψει μελών ) καθώς και τοποθετήσεις μελών.
Αποφασίστηκε διεξαγωγή εκλογών την Κυριακή 9/2/2014, εξελέγει εφορευτική επιτροπή και υποβλήθηκαν υποψηφιότητες.


ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ 
ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/2/2014  ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 6.00 - 8.00 μ.μ.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με κλήρωση δωροεπιταγών τροφίμων αλλά και παιχνιδιών αντί για φλουρί.Υπήρξε παρουσία της τοπικής Δημοτικής Αρχής με τον Δήμαρχο κ. Καρπέτα αλλά και πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς επίσης και όλων των υποψηφίων Δημάρχων ( κ.κ. Τζίτζιφας, Καραντωνίου, Σαραούδας, Χρυσανθίδης, Χαρίσης, Περιβολαράκης και Καραβάκος ) και συνεργατών αυτών. Επίσης παρευρίσκοντο εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων ( Ποντίων, Άσπρα Χώματα, Κότινος ), αλλά και Σχολείων ( Ένωση Γονέων, Σύλλογος Γονέων Λυκείου, 4ου Γυμνασίου, 5ου Δημοτικού ) και ο Σύλλογος '' συμβολή στην εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής ''.
Αφού ακούστηκαν ευχές από όλους μοιράστηκαν κομμάτια βασιλόπιτας και αναμνηστικά δωράκια σε όλα τα παιδιά.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ 
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ