Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΄΄


       Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Μεταμόρφωσης συνεχίζει την δράση του προσφέροντας στην Μεταμόρφωση. Συνεπής με την ιδρυτική του διακήρυξη ότι ήρθε για να προσφέρει στη Μεταμόρφωση και το αποδεικνύει συνεχώς με τις πράξεις του.
Ο κάθε άνεργος που έχει κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ μπορεί να έρχεται στα γραφεία του συλλόγου 6.00 – 9.00 κάθε απόγευμα Δευτέρα έως Παρασκευή, για να καταθέτει την αίτηση συμμετοχής του σε πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων.

Για την συμπλήρωση της αίτησης είναι απαρραίτητα η ταυτότητα, το εκκαθαριστικό του έτους 2013, ο αριθμός Μητρώου ΙΚΑ, ο ΑΜΚΑ, η κάρτα ανεργίας και ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού οποιασδήποτε τράπεζας. 

            Μετά την επιλογή, οι επιτυχόντες θα παρακολουθήσουν σεμινάριο κατάρτισης και στη συνέχεια θα προσληφθούν σε επιχειρήσεις. Οι αποδοχές είναι 2.400 – 2.700 ευρώ για 3,5 μήνες, αναλόγως προσόντων.          
            Οι επιχειρήσεις της πόλης μας που επιθυμούν να προσλάβουν ανέργους μέσω του προγράμματος, μπορούν να έρχονται σε συνεννόηση με τον σύλλογό μας, στέλνοντας ανάλογο ηλεκτρονικό μήνυμα στο info.syllogoselektron@gmail.com με θέμα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ".

   Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ  
        ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΙΟΥ 2014       

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Πεύκων 116 Μεταμόρφωση τ.κ. 144 51
Ώρες λειτουργίας: 18:00 - 21:00
τηλ: 210 28 28 228