Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΣΑΚΕΛΗ


Στα πλαίσια των συναντήσεων της ΟΠΟΤΤΕ  με φορείς για την επίτευξη στόχων υπέρ του Τριτεκνικού Κινήματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) κ. Μιχάλη Σακέλλη σήμερα Παρασκευή 7 Μαρτίου.
Ο βασικός στόχος μας στην συνάντηση αυτή ήταν η δυνατότητα χρήσης των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών με μειωμένο εισιτήριο από τις οικογένειες των Τριτέκνων.
Αναπτύχθηκε σε βάθος η σκοπιμότητα της μειωμένης τιμής εισιτηρίου ( έκπτωσης ). Αφ’ ενός μεν θα … γεμίσουν τα πλοία αφ’ ετέρου θα αυξηθεί η εμπορική κίνηση  στους τόπους προορισμού.
Έγινε αναφορά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της ακτοπλοΐας όμως η απάντηση του κ. Σακέλλη στο αίτημα μας ήταν πως θα κάνει θετική εισήγηση σε επίπεδο εταιρειών και πως θα έχουμε σύντομα απάντηση.

Την ΟΠΟΤΤΕ εκπροσώπησαν από το Δ.Σ. οι Μανώλης Αχλαδιανάκης, Μαριάνθη Τζαβέλλα, Κερασίνα Βακουφτσή, Αικατερίνη Πατσώνα, από τον Σύλλογο Φυλής η Αικατερίνη Μπλουχάρη, από τον Σύλλογο Καλύμνου η Θεμελίνα Κατέρη και από τον Σύλλογο Λέρου και Λειψών ο Γεώργιος Αράπης